Kerámia

Kerámiaipar

A Fiberfrax és az Isofrax termékek pontos irányítást biztosítanak a tüzelési görbe fölött, ami kritikus a kerámia és az üvegtermékek gyártásában.

A Dualinvest termékek alacsony hőtárolása lehetővé teszi, hogy a kemencék jobban reagáljanak a terhelésre, miközben energiát takarítanak meg. Ezenkívül nagyobb hőmérséklet-egyenletességet biztosítanak, ami jobb termékminőséget eredményez.

A kemencével kapcsolatos termékek három fő rendszerből állnak:

A réteges bélésrendszer a kiválasztott sűrűségű Fiberfrax vagy Isofrax takaróból áll, amelyeket a kemence burkolatához rögzített ötvözetfülkék tartanak. Ezt a rendszert használják a keksz kemencék és a glost kemencék a porcelán ipar és a legtöbb időszakos kemencék tüzelésű téglák üzemi hőmérséklet 1100 ° C alatt.

A Prismo-Block ™ horgonyzott modulok előregyártott tömbök az hajtott vagy élhalmozott paplanból, különféle rögzítési rendszerekkel együtt szállítva, amelyek lehetővé teszik a gyors, egyszerű és hatékony telepítést, 1400 °C-ig. Ilyen kemencék pl.: a folyamatos alagút kemencék.

Az "Isofoam ™ / Foamfrax ™ System" egy új koncepció, amelyet főként a refrakter-szigetelt kemencék hőhatékonyságának javítására használnak, 50-75 mm-es szigeteléssel a tűzálló anyag forró arcához, az Isofoam és a Foamfrax is ajánlott a hátsó, És a teljes vastagságú burkolatok, amelyek különösen alkalmasak az alagútos kemencékhez, hogy minimálisra csökkentsék a hőátadást az autó fedélzetére és az üvegipar rekuperátoraira.

A Dualinvest szigetelőrendszer előnyei:
  • Könnyű súly
  • Alacsony hőtároló
  • Hő-sokk ellenállás
  • Hőhatékonyság
  • Rugalmasság
  • Egyszerű telepítés
  • Azonnali indítás
A Dualinvest segítséget nyújt a tervezéstechnika, a rajzok és a felügyelet terén.