Forrógáz szűrés

Forró gáz szűrés

Önhordó elemek:
A hagyományos zsákszűrő helyett. 
Hatékony károsanyag kibocsátás-csökkentés:
Az elemek maguk is lehetővé teszik a szemcsés káros anyagok majdnem 100%-os csökkentését és szorbens injektálórendszerek használatát, amelyek lehetővé teszik a savas gázok, például HCl, HF és porlasztott aktivált szénnel (PAC) ellátott SObejutásának hasonló csökkentését, a dioxin/furán és a nehézfém gázok szintjének alacsonyan tartása mellett.

Széles hőmérsékleti skála és működési feltételek:
A 1260 ° C-ig terjedő hőmérséklet-ellenállás, a szikraérzékenység, a kiváló hőállóság és a gyulladáscsökkentés elkerüli a károsodás és tűz veszélyét a hagyományos szűrőközegek magas hőmérsékleten történő használatával kapcsolatban. A magas hőmérsékletű működés növeli egyes szorbensek hatékonyságát, és lehetővé teszi a di-Novo szintézis hőmérsékleti ablakhoz való működését a dioxin/furán gázok számára. Az elemek szintén erősen ellenállnak a korrozív környezetnek.

Szigorú folyamatirányítás:
Kiváló mérettérfogat a gyertyák teljes megmunkálásán keresztül és a szabályozott egységes permeabilitás mellett a minimális nyomásesés mellett mind a nagy hatékonyságú szűrési hatékonyságot, mind az optimális reverz megtisztítási teljesítményt biztosítja.