Petrolkémia és kémia

Petrolkémia és kémia

A magas hőmérsékletű szigetelő paplanok gyors megoldást biztosítanak, és a kémiai és petrolkémiai ipar számos területén minimálisra fordítják a forgási időt. 

A Fiberfrax és az Isofrax termékek magas kémiai tisztasága nagyban hozzájárul a fűtőbetétek sikeréhez, még kén, vanádium, nikkel, nátrium stb.

A kemencével kapcsolatos termékek három fő rendszerből állnak:

A réteges szigetelőrendszer 1100 ° C-ig felhasznált Fiberfrax vagy Isofrax takarókat, amelyek a fűtőtest burkolatához illeszkedő ötvözetből készült rögzített sűrűségűek.

A Prismo-Block ™ horgonyzott modulok előregyártott, összecsukott vagy bordázott takaróelemek, amelyeket különféle rögzítési rendszerekkel szállítanak, hogy a legfeljebb 1400 ° C-os kemencék gyors és egyszerűen telepíthetők legyenek.

Az Isofoam ™ / Foamfrax ™ szigetelést fém vagy tűzálló (L.O.R. módszer) szigetelésre alkalmazzák 1260 ° C-ig. 2,5 m3 / h sebességig telepíthető, és széles körű Petrolkémiai és Kémiai alkalmazásokban használható. Rozsdamentes acél horgonyok használata Az Isofoam ™ / Foamfrax ™ szigetelés gyors telepítési lehetőség bizonyos vastagságú bélés alkalmazásokhoz.

Az Isofoam ™ / Foamfrax ™ könnyen felszerelhető a munkaterületen a speciális Isofoam ™ / Foamfrax ™ szerelőgép segítségével. 


Az Dualinvest szigetelőrendszer előnyei:
  • Könnyű súlyú
  • Alacsony hőtárolás
  • Hő-sokk ellenállás
  • Hőhatékonyság
  • Egyszerű telepítés
  • Azonnali hatás

Ezeket a rendszereket különböző típusú kemencékben használják, mint például:
 Üzemagyag 
 Desztillációs kemencék
 Fülke fűtők
 Gőz szűrők
 Etilén kemencék
 Metanol reformerek
 Elsődleges ammónia reformerek
 Kazánok
 Kipufogócsövek + légcsatornák

A Dualinvest segítséget nyújt a tervezéstechnika, a rajzok és a felügyelet terén.