Kerámiaszál termékek

FyreWrap J60 csőszigetelő rendszer

FyreWrap J60 csőszigetelő rendszer


LEÍRÁS

A FyreWrap J60 rendszer célja, hogy megvédje a csővezetékeket és a szerkezeti csőszerű acélrészeket a szénhidrogénes jet-tűzektől az ipari és a tengeri létesítményekben. Az OTI 95 634 "Tűzvédelmi jet-tűz ellenálló teszt" szerint tesztelve, ez a rendszer egy háromrétegű szerkezet, amely magába foglal egy Unifrax FyreWrap paplant, egy Foamglas® T4-t és egy 0.7 mm-es rozsdamentes acélburkolatot. A rendszer Lloyds Register tanúsítvánnyal rendelkezik 66 perces használatig. A rendszer könnyű, fizikailag tartós és megfelel a NORSOK Class 5 irányzatának. A FyreWrap J60 rendszer ideálisan alkalmazható a tengeri szektorban, az olaj- és cseppfolyós földgáz-feldolgozó iparban és tárolóüzemekben, valamint a számos rangos projektben használják.


RENDSZERELEMEK

Belső réteg: Foamglas T4 csőszakasz, minimum vastagsága 37 mm, szilikon öbtött ízületi lezárásokkal, amelyek vízálló szigetelőréteget alkotnak a cső vagy a szerkezeti elem körül.

Középső réteg: 25 mm vastagságú x 128 kg / sűrűségű FyreWrap paplan Foamglas szakaszok köré tekerve tömörített illesztésű ízületekkel. A FyreWrap paplan egy AES gyapjú fokozott bio oldhatósággal, amely az EU 67/548/EGK irányelv alapján a kockázatmentes jelzést hordozza, és amely nem éghető és nem termel füstöt vagy gőzt.

Burkolat: A szigetelő mag teljesen fedett 0.7 mm vastag Grade 316 rozsdamentes acéllal. Az ízületek 50 mm-es hosszúságú popszegecsekkel fedettek. A kerületi ízületek rozsdamentes acélszalagokkal vannak keretezve, amelyek szintén folytatódnak 250 mm-es rendszer központjának hossza mentén.