Magashőmérsékletű szigetelő anyagok

"A siker kulcsa az eladás előtti, alatti és utáni szerviz."
Kappel Mihály

A tűzálló, magas hőmérsékleten használt szigetelőanyagok piaca folyamatos mozgásban van. A környezet- és munkavédelem előírásai, törvényei miatt egyre magasabbak a követelmények.
Növekszik a minőség, tartósság és az ár-érték arány iránti igény. A szigetelőanyagok piacán történő fejlesztések, a specializációk és a különféle normaméretek egyaránt nehéz helyzetbe hozzák a vásárlót, hogy szerte a világban kínált anyagok közül a mindenkori igényeinek megfelelőt megtalálja.
A magas hőmérsékleten használt szigetelőanyagok független szakértőiként átfogó analízist kínálunk
Önnek szigetelési problémáinak megoldásához. Erre építve kidolgozunk Önnek egy egyedi műszaki-kereskedelmi ajánlatot. A megfelelő termékek megvásárlása és szállítása rendszerint rövid időn belül lehetséges, mivel a DUALINVEST KFT-nek saját áruraktára van, és a speciális szigetelőanyagokból megfelelő készletekkel rendelkezik.
Ne engedjen meg magának semmiféle kockázatot, csökkentse energiaköltségeit az általunk kínált megoldásokkal! Használja ki a szigetelőanyagok szakértőjének piaci tapasztalatait, világszerte széleskörű kapcsolatait az optimális ár-érték arány megtalálásában.

0
referencia berendezés
0
alkalmazott
0
év tapasztalat
0
ügyfél

Iparágak

Termékek

Rólunk írták

Antal Péter

ANTAL Ipari- és kereskedelmi Kft
A Dualinvest céggel való kapcsolatunk/együttműködésünk a kezdetektől fogva fent áll. Megtapasztaltuk, részt vettünk a cég lépésenkénti fejlődésében, mely egyik mintapéldája a következetes, törődést mutató, előre tekintő cégfejlesztésnek. Mint mindenki életében, ebben a partnerségben is adódnak ritkán komplikációk. Azonban a lényeg mindig a probléma kezelésében rejlik. Az ügyek megoldása partneri, kommunikatív, pozitív végeredményre törekvő, a teljes tapasztalati spektrum alkalmazása mellett, mely elengedhetetlen egy szakmai alapokon nyugvó kereskedelmi vállalkozás esetében. A Dualivest cég, nem csak egy "száraz" kereskedő cég. A Dualinvest nem elad, hanem kiszolgál. A két szó nagy súllyal bíró differenciát jelent, melyből az utóbbi jellemzi kiegyensúlyozott együttműködésünket.

Szendrői Ágnes

Tűzállótechnika Kft
A Dualinvest Kft ügyvezetőjével az elmúlt 3 évtized alatt több területen működtünk együtt. A szálkerámia szigetelő anyagok beszerzésétől a kiegészítő ipari szigetelő anyagok széles palettájának beszerzésén át a hőtechnikai berendezések falazásán, szigetelésén keresztül vezetett az út napjainkig. A Dualinvest Kft kiváló partner a hőtechnikai berendezések különös igényeire szolgáló megoldások kidolgozásában, illetve az új technológiák meghonosításában.
Számos, kölcsönös bizalmon alapuló sikeres projekt tapasztalatával a hátunk mögött kívánunk eredményes jövőt, izgalmas, kihívásokkal teli új feladatokat: a Tűzállótechnika Kft műszaki vezetői