Raktársátor

Felavattuk és gyorsan feltöltöttük új raktárunkat. A könnyűszerkezetes építmény Magyarország egyik legnagyobb raktársátra, 5000 karton kerámia paplan tárolására alkalmas az egyik fele.

A pandémiás időszak bizonyította, jó döntés volt, vevőink folyamatos termelését innen tudtuk biztosítani és támogatni. Az előtetővel együtt a területe 1400 m2, vállmagassága 6,5 m.

Tovább

Új kemence

Jelentős lépés fejlesztéseink között az új kemence üzembe helyezése. Magas hőmérsékletű , 1450 C-ig működtethető, energiatakarékos szigetelésű és megfelel az Ipar4.0 követelményeknek. Vevőinknek is jó referenciával szolgál , ebben a berendezésben teszteljük le új anyagainkat, az így nyert tapasztalatokat átadjuk vevőinknek.

Tovább

Elszívó berendezés

Dolgozóink egészsége fontos számunkra, ezért a jó munkahelyi környezet biztosításához és a szigorodó előírásoknak történő megfelelésnek , nagy teljesítményű elszívó rendszert  állítottunk üzembe. A berendezés biztosítja a pormentes munkakörnyezetet és a folyamatos tiszta levegőt.

Tovább

Barcelona

2018-ban árbevételünk átlépte az egymilliárd forintot. Dolgozóinkkal Barcelonában utaztunk és ott együtt ünnepeltük meg közös munkánk eredményét.

Tovább