csoportkep 3 1024x726 2

A cég története

A DUALINVEST KFT-t 1998. szeptember 15-én alapítottuk Hegyeshalomban az ausztriai és szlovák határ mellett Magyarországon. Alapító tagja Kappel Mihály, aki 1990 óta foglalkozik magas hőmérsékletű környezetben használt szigetelőanyagokkal, tűzálló falazatokkal és létesítményépítéssel. Ügyfélkörünk kiterjed a  műszaki hőszigeteléssel kapcsolatos teljes piacra. A DUALINVEST termékek jellemző felhasználási területei többek közt:

 • hőtermelő létesítmények
 • ipari kemencék különféle méretekben
 • olvasztó-, izzító- és alagútkemencék
 • tűzterek
 • forró-gáz vezetékek
 • kerámiaégető kemencék
 • kazánbélés, szárító- és égetőlétesítmények

Tapasztalatra épülő tanácsadással segítünk

A magas hőmérsékleten operáló létesítmények és berendezéseik szigeteléséhez szükséges kellékek és ipari nyersanyagok kiválasztása és összeállítása megfelelő szakértelmet igényel. Szakértőink segítenek kiválasztani a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező szigetelőanyagokat, melyek maximálisan megfelelnek az előírt [kibocsátási] értékeknek.

Bízza a DUALINVEST munkatársaira a szaktanácsadást, akik a legjobb megoldást keresik meg az Ön által támasztott elvárások alapján. Szakembereink igény szerint a szigetelőanyagok szakszerű beépítésének felügyeletét is ellátják.

Vegye igénybe kötelezettség nélküli konzultációnkat!

Biztonságot csak a legjobb minőség nyújt!

A nemzetközileg elismert gyártók által kínált összes magas hőmérsékletű környezetben (akár 1850 ˚C-ig) alkalmazott szigetelőanyag beszerezhető a DUALINVEST-en keresztül.

Termékeink között:

 • vákuumformázott idomok,
 • kerámiaszálas paplanok és lapok,
 • modulok,
 • nagy nyomószilárdságú szigetelőlapok,
 • tűzálló téglák,
 • kálcium-szilikát lapok,
 • mikroporózus lapok,
 • valamint ragasztóanyagok és rögzítő elemek találhatók.

A DUALINVEST a legismertebb márkák exkluzív képviseletét látja el Magyarországon, és kizárólag az ISO szabvány alapján legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekkel foglalkozik. Portfóliónkban környezetbarát szigetelőanyagakoat kínálunk, amelyek megfelelnek a törvényes munkavédelmi előírásoknak.

DSC6979
Raktarsator

Szállítás saját raktárkészletről és helyben gyártott termékekből

A DUALINVEST jól felszerelt raktárral rendelkezik Mosonmagyaróvártól 4 km-re nyugati irányban, az M1 autópálya mellett. A raktározás és a kiszállítás logisztikai partnereinkkell együttműködve történik.

A készenléti raktár, a viszonteladói hálózatunk és a gördülékeny együttműködés a nemzetközi szállítókkal garantálja, hogy megrendelését rövid határidővel teljesítsük. A kiterjedt szállítói portfóliónk kiemelt függetlenséget biztosít az elismert nemzetközi gyártóktól rendelt termékek határidőre történő megérkezésében.

Raktárkészleten lévő és egyedi méretek egyaránt

Raktárkészletünk pontos kezelése több évtizedes tapasztalatra épül. Tisztában vagyunk a különböző iparágak szigetelőanyagra vonatkozó mennyiségi és méret szerinti igényeivel. Ennek köszönhetően a megrendeléseket mindig rövid szállítási határidővel tudjuk vállalni.

Szolgáltatásaink között szerepel bármely raktáron lévő szigetelőanyag számítógép-vezérlésű méretre vágása igény szerint.

Azokat a termékeket, amelyek nincsenek raktáron, a DUALINVEST egyedi méretben és mennyiségben gyártja le Önnek. A méretre szabott szigetelőanyagok közvetlenül beépíthetők, felgyorsítva az installációs folyamatokat.

Raw Photo

Csapatunk

az Ön szolgálatában

Tapasztalt szakértőink szívesen állnak rendelkezésére szaktanácsadással és kivitelezési munkák elvégzésével kapcsolatban.

Kappel Mihaly 789x1024 1

Kappel Mihály

cégvezető
Kappel Mihalyne 745x1024 1

Kappel Judit

vállalatirányítás
Rothne Boros Cecilia 746x1024 1

Roth Cecília

értékesítés
Kappel Miklos 1 791x1024 1

Kappel Miklós

termelés
Lukacs Kitti 816x1024 1

Lukács Kitti

szállítmányozás
Kulbenczne Lukacs Anita 719x1024 1

Lukács Anita

vákuumformázás
Tankovics Zoltanne 714x1024 1

Tankovics Zoltánné Klári

szárazüzemi megmunkálás
Foldes Attila 711x1024 1

Földes Attila

szárazüzemi megmunkálás
Matkovits Gergely 1 707x1024 1

Matkovits Gergely

raktározás