Saffil® paplan

Saffil® paplan

A Saffil® tűzálló paplanok alumíniumoxid szálból készülnek. A magas hőmérsékletű, tűzéssel készült szigetelések polikristályos szálakból állnak, amelyek polipropilén hordozóval kerülnek optimalizálásra a szakítóerő és rugalmasság növelése érdekében.

Leírás

A Saffil® alumínium-oxid szálak nagy tisztaságú polikristályos szálak, amelyeket 1600 ° C (2912 ° F) hőmérsékletig történő alkalmazásokhoz terveztek. Az 1970-es évek elején történt fejlesztésük óta a  szálakat sikeresen használták a magas hőmérsékletű szigetelésekre és sok más speciális alkalmazás problémáinak megoldására.

A Saffil® tűzálló paplan különleges gyártási eljárással készül, amely biztosítja a legmagasabb szintű kémiai tisztaságot, illetve minimalizálja a nem szálasodott részecskék tartalmát. A kötőanyagmentes, rugalmas paplan széles körben felhasználható és kiválóan alkalmazható olyan környezetben, ahol szükség van a korrozív anyagokkal szemben is ellenálló szigetelőanyagra. A Saffil® alumínium-oxid szálakból készült tűzálló paplanokat 1600 °C hőmérsékletig lehet használni. Nagy tisztaságú polikristályos szál-tartalma és rugalmassága miatt különféle munkakörnyezetben alkalmazhatóak.

Hőállóság: 1600 °C
Anyagösszetétel: polikristályos mullit
Terméktípus: Paplanok