CALSITHERM® kálciumszilikát hőszigetelőanyagok – a jövő anyagai

kalcium szilikat hovezetes

Az elmúlt kiadványban a könnyű, magashőmérsékletű szigetelőanyagokkal már foglalkoztunk.Most áttekintést adunk a kálciumszilikát anyagokról, amelyek nagyon sokoldalúan használhatóakfel és a jövő szigetelőanyagainak tekinthetők.Elterjedésük fő okai: A CALSITHERM Silikatbaustoffe GmbH 25 éve gyárt kölönböző tulajdonságú kálciumszilikáttermékeket , amelyeket szabványos méretekben vagy méretre vágva szállítanak a megrendelőigényétől függően. A gyártott kálciumszilikát termékek testsűrűsége 200 és 1100 kg/m3 […]

Raktársátor

Raktarsator 225x300 1

Felavattuk és gyorsan feltöltöttük új raktárunkat. A könnyűszerkezetes építmény Magyarország egyik legnagyobb raktársátra, 5000 karton kerámia paplan tárolására alkalmas az egyik fele. A pandémiás időszak bizonyította, jó döntés volt, vevőink folyamatos termelését innen tudtuk biztosítani és támogatni. Az előtetővel együtt a területe 1400 m2, vállmagassága 6,5 m.

Új kemence

Uj egeto kemence 225x300 1

Jelentős lépés fejlesztéseink között az új kemence üzembe helyezése. Magas hőmérsékletű , 1450 C-ig működtethető, energiatakarékos szigetelésű és megfelel az Ipar4.0 követelményeknek. Vevőinknek is jó referenciával szolgál , ebben a berendezésben teszteljük le új anyagainkat, az így nyert tapasztalatokat átadjuk vevőinknek.

Elszívó berendezés

Elszivo berendezes 300x225 1

Dolgozóink egészsége fontos számunkra, ezért a jó munkahelyi környezet biztosításához és a szigorodó előírásoknak történő megfelelésnek , nagy teljesítményű elszívó rendszert  állítottunk üzembe. A berendezés biztosítja a pormentes munkakörnyezetet és a folyamatos tiszta levegőt.

Barcelona

Barcelona 2018 scaled 1

2018-ban árbevételünk átlépte az egymilliárd forintot. Dolgozóinkkal Barcelonában utaztunk és ott együtt ünnepeltük meg közös munkánk eredményét.